1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Digitale kurs for næringslivet

Digitale kurs for næringslivet

Her finner du opptak av kurs og foredrag. Unik mulighet for gratis faglig påfyll for næringslivet og nyttig inspirasjon.

I samarbeid med Elverum Handelsstandsforening arrangerer vi en kursserie for næringslivet. Vi har engasjert nasjonalt anerkjente og inspirerende foredragsholdere. På kursene får du som næringslivsleder en unik mulighet til gratis faglig påfyll. Gjennom kursserien få en oppdatert verktøykasse for hvordan du kan lykkes i med din bedrift i et konkurranseutsatt marked. Her vil du få en innføring i temaer som økonomi, pensjon og ledelse. Du vil også lære mer om det siste innenfor salg, markedsføring og sosiale medier.

Opptak av kursene legges ut fortløpende her. Du kan melde deg på resten av kursserien her.

Rallyledelse - om å manøvrere trygt under stadig raskere endringer

Line Blomlie
Som leder i dag må man balansere stadig raskere endringer, digitalisering og innovasjon med høy effektivitet i daglig drift. Medarbeidere som er endringstrette og utrygge er ofte årsaken til at implementering av endringer ofte tar lengre tid enn ønsket og at gevinstuttaket blir redusert.  Hvordan kan ledere manøvrere raskt og samtidig skape trygghet i organisasjonen? I dette kurset deler Line teori og nyttige øvelser. Et engasjerende og praktisk kurs for ledere.

Her finner du foilene til Line Blomlie

Digital markedsføring i teori og praksis

Cecilie Staude, høyskolelektor ved Institutt for markedsføring ved Handelshøyskolen BI.
Hvordan kan ledere utnytte potensialet som ligger i å bruke sosiale medier? Og hvordan kan digital samhandling bidra til at virksomheten din kan hente ut organisasjons- og markedsgevinster?

Her finner du foilene til foredraget med Cecilie Staude

Digital markedsføring i praksis

Hanna Helseth, Linn Wold AS
Hanna er i dag salgs- og markedssjef i Linn Wold AS og har i tillegg tidligere erfaring som rådgiver for sosiale medier. Hun er utdannet innen kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høgskolen i Kristiania.

Her finner du foilene til Hanna Helseth

Økonomi 1.0 for bedriftsledere

Stein-Ragnar Noreng, adm.dir. The Vit
Mange eiere og daglige ledere i små virksomheter har ingen økonomiutdanning. Denne kvelden får du en innføring i økonomi og gode råd og tips for å kunne sikre en bærekraftig drift. Stein-Ragnar er grunnleggeren av TheVIT. Han har bakgrunn som administrerende direktør i KPMG, og har styreerfaring fra både internasjonale og nasjonale virksomheter. Han har hatt en rekke lederposisjoner i ulike resultatenheter, og har ledet strategi- og endringsprosesser både som toppleder og som rådgiver for kunder

Her finner du foilene til Stein-Ragner Noreng

Innføring i pensjon for bedriftsledere

Jan-Inge Stene, salgssjef Liv / Pensjon, Sparebank1 Østlandet
Timen om pensjon blir brukt til å gi tips og råd for å forenkle de valgene man står ovenfor og hvordan bli en attraktiv arbeidsgiver for sine ansatte. Jan Inge Stene har i en årrekke jobbet som pensjonsspesialist med rådgivning til bedrift og ansatte om tjenestepensjon. Han har bakgrunn fra kjøp/salg av aksjer og plasseringer i kapitalmarkedet, og har god kjennskap til hvordan pensjon bør både spares og plasseres.

Her finner du foilene til Jan-Inge Stene