1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Elverum Næringsforening inviterer til frokostmøte

Elverum Næringsforening inviterer til frokostmøte

Elverum Næringsforening inviterer til frokostmøte 15. mai med fokus på fremtiden og forsvaret. Hit kommer Sjef Hæren Generalmajor Lars Lervik!

Pexels pixabay 414555

Elverum Næringsforening, den nystiftede foreningen for næringslivet i Elverum, inviterer til et frokostmøte den 15. mai. Her vil Generalmajor Lars Lervik, sjef for Hæren, og kommunedirektør Kristian Trengereid i Elverum kommune, dele sine tanker og planer for fremtiden.

Forsvarets planer for regionen vil bli presentert av Generalmajor Lervik, og hva dette kan bety for næringslivet i Elverum. Dessuten vil han diskutere viktigheten av samarbeid mellom Forsvaret og næringslivet for å styrke vår region.

Kommunedirektør Trengereid vil fortelle om viktigheten av en sterk næringsforening for å sikre fremtidig vekst og utvikling i kommunen. Han vil også dele sine tanker om de muligheter som ligger foran oss i årene som kommer.

Dette blir et unikt og inspirerende frokostmøte, og vi håper at så mange næringsdrivende i Elverum som mulig vil delta. Dette er en mulighet til å få innsikt i Forsvarets planer, å møte andre i næringslivet og å utveksle tanker og ideer med i Elverum Næringsforening.

Program:

Tid: Mandag 15.mai 2023, klokka 07.30 - 09.30

Sted: Forstmann, Anno skogmuseet

Arrangementet er gratis, men du må melde deg på. Påmeldingsfrist fredag 12.mai klokka 12.00

  • Frokost fra 07.30 – møtestart 08.00
  • Velkommen v/Styreleder Lars-Erik Knippa
  • Hvilke planer har forsvaret i Elverumregionen og hva vil dette bety for næringslivet v/Sjef Hæren, Generalmajor Lars Lervik.
  • Elverum Kommune - Bakgrunn/forventning til Elverum Næringsforening v/Kommunedirektør i Elverum kommune, Kristian Trengereid.
  • Hva skal Elverum Næringsforening være og hvorfor er det viktig at du blir med v/Styreleder, Lars-Erik Knippa.
Meld deg på her:

Om Elverum Næringsforening

Nyopprettede Elverum Næringsforening er et resultat av det lokale næringsliv sin klare tale og ønske om en felles koordinering av næringslivet.

Vi skal være et talerør mellom næringslivet som «driver» og Elverum kommune som «tilrettelegger» i daglig og langsiktig utvikling, der alle har en felles interesse for arbeidsplasser, aktivitet, bosetting, viktige funksjoner osv.

Vårt formal er «å fremme lokal og regional utvikling og næringslivets interesser i Elverum og regionen» samt «skape hensiktsmessige møteplasser for næringslivsaktører i Elverum og omegn».

Gjennom din deltakelse og ditt medlemskap i Elverum Næringsforening vil din bedrift ta del i felles samarbeid på tvers av næringslivet

Ønsker du å bli medlem?
Medlemsskap koster 2500,- for 2023, og 5000 i året fra 2024.

Meld deg inn i Elverum Næringsforening her