1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Elverum Vekst klar for Transport & logistikk 2022

Elverum Vekst klar for Transport & logistikk 2022

Elverum har attraktive logistikktomter, og er klare for å vise fram Grundsetmoen næringspark på den nasjonale messen Transport og logistikk 2022.

Grundsetmoen næringspark - næringsarealer i Elverum


24. og 25. Oktober går årets viktigste møteplass for transport- og logistikkbransjen av stabelen på Gardermoen. Elverum Vekst er på plass som utstiller.

- Vi har ferdig regulerte og rimelige tomter som ligger langs Rv3. Rv3 regnes for å være den mest attraktive transportåren for varetransport mellom nord og sør – og vi ligger godt plassert med kort vei til Gardermoen og langs raskeste rute til Trondheim. Det er attraktivt for transport- og logistikkbransjen, sier daglig leder i Elverum Vekst, Odd-Erling Lange.

Blant temaene på årets messe er nye innovasjoner, samferdsel, verdiskaping og fremtidens strategier og trender. Temaene som fanger stor interesse, er de som gir et øyeblikksbilde på hvilke trender som skjer ute blant både vareeiere og transportører. Her blir det foredragsholdere som forteller om trender både mellom virksomheter, og mellom bedrift og forbruker. Elkjøp, Vinmonopolet og Oda skal holde innlegg om hvordan de har utviklet B2C med tanke på bærekraft, lagerdrift og nettbestillinger. DHL har på sin side utviklet sin B2B distribusjon.

- For oss er det viktig å gjøre Elverum kjent og vise fram de mulighetene som ligger i kommunen vår. Vi har mye å by på med logistikk-kompetanse, stabil arbeidskraft og store ledige arealer. I tilegg er Elverum en sentral beligghet for distrubusjon både nasjonalt og ut til Europa.

Transport & Logistikk-konferansen på Gardermoen har blitt en viktig konferanse for aktører som jobber med samferdsel i Norge.Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (AP) vil være til stede på konferansen. Her møtes både politikere og ledere av transport- og logistikkbedriftene til felles meningsutveksling.

- Det gir oss også en anledning til å få kunnskap og innsikt som kan bidra til vekst og utvikling i Elverum på andre områder, uttaler Odd-Erling.

Næringstomter Elverum annonse