1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Flytt hjem, ta med deg jobben

Flytt hjem, ta med deg jobben

Har du et ønske om å bo i Elverum? En fleksibel arbeidsgiver som gjør at du kan ta med deg jobben til Elverum? Da bør du lese videre

Elverum Vekst cmyk blokkjustert payoff 01


Elverum kommune og Elverum Vekst ønsker å gi et tilbud til deg som kunne tenke deg å bo i Elverum, og har muligheten til å ta med deg jobben hjem.

Så hvis du lurer på om du skal flytte hjem igjen eller om Elverum er stedet for deg – og du har muligheten til fjernarbeid så kan du nå få en kontorplass i et hyggelig miljø omgitt av folk som ønsker vekst og utvikling i Elverum. I en prøveperiode på 6 md vil vi tilby gratis kontorplass i landskap med tilgang til stillerom. Er du gründer og skal starte for deg selv så tilbyr vi også kontorplass og bistand.

Vi ønsker at flest mulig selvsagt skal bo i Elverum. For her er vi over 21 000 som syns det er stas med fine folk, gode fritids- og kulturtilbud, milevis med stier og skiløyper, gode oppvekstsvilkår og kort avstander til det meste.

Til Østlendingen sier ordfører Lillian Skjærvik:

– Det er et veldig fint tilbud for dem som vil flytte tilbake til Elverum og ta med seg jobben som kanskje er et annet sted, mener ordfører i Elverum, Lillian Skjærvik.

Ta kontakt på post@elverumvekst.no

Les hele saken i Østlendingen her