1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. God jul og godt nytt år!

God jul og godt nytt år!

Vi i Elverum Vekst vil gjerne ønske deg en god jul og godt nytt år. Samtidig vil vi takke for et godt samarbeid i 2021.

God jul og godt nytt ar

Vi vet at det siste året har vært krevende for mange, og at nå i desember er det igjen flere som går en usikker tid i møte. En våre hovedoppgaver i 2021 har vært å bistå koronarammede bedrifter og forvalte den kommunale kompensasjonsordningen.

Det kommer en ny kommunal kompensasjonsordning der Elverum har fått 1,8 millioner fra kommunaldepartementet. Midlene retter seg først og fremst mot servering-, og reiselivsbransjen. Vi venter på tildelingsbrevet fra kommunaldepartementet og kommer tilbake med mer informasjon når midlene blir tilgjengelige.

Vi har også laget et spørreskjema om koronasituasjonen som vi håper flest mulig vil svare på.

Det har likevel vært lyspunkter. I 2021 har vi hjulpet over 50 gründere videre med sine ideer, og vi opplever tilflyttere som ser store muligheter i Elverum. Vi har gjort oss synlige gjennom å melde oss på i kampen om batterifabrikk. Det har bidratt til at flere internasjonale aktører ser Elverum som et sted for fremtidsretta industriarbeidsplasser. I Ydalir bydel er de første utbyggerne snart klare til å selge sine prosjekter, og vi håper på byggestart i løpet av våren 2022. Bydelen skal skape framtidas boliger der sterke felleskap, miljø og bærekraft skaper et sted du drømmer om å bo.

Våre ønsker for 2022 er kanskje selvfølgelige – et mer normalt samfunn som igjen har kraft til å skape og rom for å vokse.

God jul og godt nytt ar