1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Ida er på plass

Ida er på plass

Forretningsutvikler Ida Dyreng er endelig på plass hos oss og er klar til å bidra til enda mer kraft til å skape ny næring og nye ideer i Elverum.

IMG 1387

Ida er 45 år og har lang erfaring innen både forretnings- og produktutvikling, konsulentvirksomhet oggründervirksomhet innen forbruker- og bedriftsmarkedet. Hun har jobbet mye med både markedsføring, salg og produktutvikling innen opplevelsesbasert reiseliv med totalt 15 års fartstid på Svalbard.

Født og oppvokst i Elverum. Utdannet i Oslo og London med en mastergrad i Internasjonal markedsføring. Vi er overbevist om at Ida er rett kvinne på rett plass for å bistå både de som skal videreutvikle sin bedrift med knoppskyting og de som har helt nye ideer og vil starte opp.

- Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig gang, og bruker litt tid nå til å bli kjent med næringslivet i Elverum. Jeg var ikke på jobbjakt da stillingen ble lyst ut, men tenkte at dette er en kjempemulighet. Jeg gleder meg til å spille på lag med alle de gode kreftene som finnes næringslivet i dag, og på andre gode kollegaer i Elverum Vekst.

Vi i Elverum Vekst så også en kjempemulighet i Ida, og gleder oss stort over å kunne tilby enda et klokt hode som skal bidra til å legge til rette for vekst og enda mer kraft til å skape.