1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Industrinettverk i Elverum

Industrinettverk i Elverum

Det går mot en etablering av en nytt industrinettverk i Elverumregionen.

Indu3 MAIN

Klosser Innovasjon, Elverum Vekst og Høyskolen i Innlandet samlet torsdag regionenes ledende industribedrifter for å diskutere behovet for og innholdet i et nettverk for kunnskapsdeling. Det går mot en etablering av en nytt industrinettverk i Elverumregionen. Det er konklusjonen etter dagens industrimøte i Elverum, som samlet flere toneangivende industribedrifter.

Klosser Innovasjon har blitt gitt et mandat fra Innlandet Fylkeskommune i å utløse et industrinettverk – inspirert av industrinettverket 7Sterke og det arbeidet Klosser Innovasjon har bistått med i Kongsvinger.

Åtte ledende bedrifter møtte fysisk og ytterligere seks bedrifter meldte sin interesse for å delta i nettverket. Bedriftene spenner over ulike næringer deriblant næringsmiddel, skog, trebearbeiding og støperi. Temaer ble diskutert, erfaringer ble utvekslet og kompetansebehov identifisert.

– Det ble et unisont ja og tommelen opp for etableringen fra industrinæringen, sier prosjektleder Regine Behrens Dyreng i Klosser Innovasjon Elverum.

Les mer hos Klosser Innovasjon