1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Setter Elverum og lokalmat på kartet

Setter Elverum og lokalmat på kartet

Gransjøberget Viltkjøkken er blant finalistene til «Årets lokalmatgründer». Bli med å stem dem fram som vinnere.

IMG 0410

Konkurransen fokuserer på å finne den beste gründer innen lokalmat og entreprenørskap, og er et samarbeid mellom MENY, HANEN og Dyrskun. Blant de nominerte plukkes det ut fire finalister.

- Jeg er stolt og glad for det arbeidet som Marianne og Gransjøberget gjør. Rett før jul fikk de Spesialitetsmerke for sin elgsylte, og nå er de altså blant fire i landet som er nominert til Årets Lokalmatgründer. Det bidrar til å sette Elverum på kartet, og synliggjøre hva vi har å by på. Det er virkelig noe vi alle skal være stolte av. Jeg håper hele Innlandet er med og stemmer frem Gransjøberget, smiler ordfører Lillian Skjærvik.

Gransjøberget er den eneste lokalmatgründeren fra Innlandet som er blant finalistene. Marianne forteller at det er stor stas å være blant de fire nominerte, og at de er i full sving igjen.

- Vi leverer mest til hotell og restaurant og når alt stengte ned så det litt mørkt ut. Samtidig ser vi at matsikkerhet og lokalprodusert mat har blitt viktigere for folk flest. Rekoringen ble redningen for oss og nå begynner restaurantene å åpne opp igjen også. Oppmerksomheten vi får nå hjelper oss å bli markedsført godt, sier Wimmer.

Det er ordfører Skjærvik veldig glad for.

- Vi trenger krefter som Marianne og Gransjøberget. Hun bidrar til å vise at det finnes stolte tradisjoner med kraft og vilje til å tenke nytt og satse. Det må vi alle være med å heie fram, for hos oss er det rom for flere og rom for vekst.

Stem på Gransjøberget her.

IMG 0411 2
IMG 0396