1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Test din idé!

Test din idé!

Test din idé! Har du en forretningsidé? Har du et ønske om å starte egen bedrift? Ideen din kan være stor eller liten. Vi ønsker å høre den.

Test din ide web EVKI

Har du en forretningsidé? Har du et ønske om å starte egen bedrift? Ideen din kan være stor eller liten. Vi ønsker å høre den.

Derfor inviterer Elverum Vekst og Klosser Innovasjon nå til en hurtigtest av din idé – det tar kun 15 minutter. Bruk lunsjen eller en pause så er du kanskje et steg nærmere å realisere din forretningsidé?

Det hele foregår digitalt den 27.oktober.

Book din tid her nå

Hvem er vi?

Ida Dyreng er forretningsutvikler i Elverum Vekst, og har lang erfaring innen både markedsføring, salg og forretningsutvikling i reiselivsbransjen. Hun har selv vært gründer.

Kristian Bakke Haugen er inkubatorleder i Klosser, og har selv tatt sin egen gründerreise der han skapte et helt nytt produkt fra en enkel idé til et kommersielt produkt patentert i 12 land. Han drives av å motivere personer til å finne, utvikle og kommersialisere morgensdagens løsninger.

Regine Behrens Dyreng jobber for vekst og utvikling i Sør-Østerdal gjennom Klossers Elverumskontor. Hun har lang erfaring i forretningsutvikling og innovasjonsprosesser, og har også selv vært gründer.

Om Elverum Vekst:

Elverum Vekst er opprettet av Elverum kommune for å drive næringsutvikling og være en utviklingsaktør for både nytt og eksisterende næringsliv. Vi bistår i førstelinje for å sikre at gode ideer får den hjelpen de trenger for å komme et sted videre. Vi skal bidra til at det blir kraft til å skape og rom for å vokse i Elverum

Om Klosser

Klosser Innovasjon er et regionalt innovasjonsselskap i hovedsak eid av Innlandet fylkeskommune og SIVA. De er en pådriver for økt innovasjon, verdiskaping og vekst i Innlandet og bistår næringslivet i Innlandet med innovasjonsprosjekter, forretningsutvikling og forskningsprosjekter.

Test din ide web EVKI