1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Velkommen til inspirasjonskveld for gründere!

Velkommen til inspirasjonskveld for gründere!

Den 23. januar inviterer vi til inspirasjonskveld for nye og etablerte gründere. Møt andre som driver egen bedrift, få inspirasjon og informasjon.

Pexels fauxels 3184291

Den 23. januar inviterer vi til inspirasjonskveld for nye og etablerte gründere. Her møter du andre som driver egen bedrift, få inspirasjon og informasjon.

Kanskje du får det lille ekstra sparket du trenger for å starte noe nytt, eller komme videre med en ide? Eller kanskje du bare vil møte andre som driver egen virksomhet? Du er uansett hjertelig velkommen.

Tid: 23. januar fra 18.00 til 21.00
Sted: Storgata 20, i Elverum Vekst sine lokaler
Arrangementet er gratis, men du må melde deg på her


Program:
Mathias Bakke Haugen fra Innovasjon Norge kommer for å fortelle om støtteordninger fra Innovasjon Norge med bedriftseksempler og om lean-startups.

Verdt å få seg for både nye og etablerte virksomheter.

Bli inspirert av andre!
Gründer og fysioterapeut Frode Skjelvan har startet virksomheten Trigo. En innovasjon innen helsesektoren med et ønske om å hjelpe mennesker til å gjøre gode valg for sin egen helse og livskvalitet. Det har vokst fra å være Frode, til å være et internasjonalt team som bidrar til bedre helse gjennom appen Trigo.

Hør Frodes historie om hvordan han har lykkes og bygget opp sin virksomhet.

I tillegg kommer PT-Ingvild, som mange i Elverum har kjennskap til. I fjor satset hun på egne lokaler og startet Hel Helse Elverum som et PT-studio. Ingvild M. Johansen kommer for å fortelle om sin mangeårige reise som gründer og hvordan oppstarten av Hel Helse har vært.

Sist, men ikke minst kommer Klosser Innovasjon for å gi oss informasjon om årets etablererkurs!

Vi byr også på fingermat, kaffe og kaker.

Håper vi sees!