1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Vil du bli Miljøfyrtårn?

Vil du bli Miljøfyrtårn?

Flere og flere virksomheter ønsker å ha en miljøsertifisering. For å legge til rette for det, inviterer vi nå til et informasjonsmøte. Vi håper du blir med

Wp wp content uploads 2017 06 Miljfyrtarn norsk farger

Mange bedrifter merker i dag en etterspørsel etter miljøsertifisering. Det er gjerne kunder, leverandører og bevisste medarbeidere som presser på for slike endringer. Mange har opplevd at dette har blitt den nye normalen, og fokuset på næringslivet er større enn noensinne. Vi ønsker å legge til rette for at flere i Elverum kan skape et konkurransefortrinn ved å være bærekraftige.

Derfor inviterer vi til et frokostmøte om hvordan din virksomhet kan bli Miljøfyrtårnsertifisert. Her får du informasjon om kriterier, kostnader, og gjennomføringsmåter. Det er muligheter for gruppesertifisering som blant annet bidrar til lavere kostnader.

Tid: Torsdag 19.august 07.30 – 08.30
Sted: Storgata 20 (Elverum Vekst sine lokaler)
Vi server enkel frokost og kaffe.
Du kan melde deg på her.

Elverum Vekst skal Miljøfyrtårn- sertifiseres. Dette gjør vi først og fremst for å redusere miljøbelastningen av egen virksomhet, men også med en forventning om at arbeidet skal øke kompetansen internt og bidra til et bedre arbeidsmiljø. Du kan lese om Miljøfyrtårn her.

Støtte fra Innovasjon Norge:

Som ledd i arbeidet med å bli et bærekraftig reisemål oppfordrer vi også virksomheter innen reiseliv- event- og servering til å sjekke om de er kvalifisert til å få støtte til miljøsertifisering gjennom Innovasjon Norge. Les mer her: https://www.innovasjonnorge.no/no/tjenester/reiseliv/finansiering-av-reiselivsaktiviteter/850-millioner-kroner-til-restart-av-event--serverings--og-reiselivsnaringene/